Poker

Stanleybet

January 19, 2010 de  

Stanleybet este filiala locala a Stanleybet International si este unul din cei mai importanti jucatori pe piata jocurilor de noroc. Stanleybet International este o firma britanica care a fost infiintata in 1997.

Stanleybet activeaza in tari ca Cipru, Germania, Italia, Belgia, Croatia dar si Romania, unde are agentii licentiate in mai multe orase din tara. Sediul firmei este la Liverpool, iar valoarea la care a fost tranzactionata in 2005 (500 milioane lire sterline – record absolut in UK la vremea respectiva) intareste succesul afacerii.

Stanleybet sunt membri ai: Camerei de Comert si Industrie Romano-Britanica, Romanian Bookmakers, Asociatia Organizatorilor de Pariuri din Romania (membru fondator) si Uniunii Generale a Industriasilor din Romania.

Valorile pe care ei se bazeaza sunt clare: Profesionalism, calitate, seriozitate si dinamism. In acelasi timp incearca (si reusesc) sa respecte urmatoarea chestie: “Clientul este intotdeauna pe primul loc”.

Cateva informatii despre modul de pariere la Stanleybet:

 • Miza minima la Stanleybet/bilet este 2 lei la care se adauga 15% taxe.
 • Pe un bilet pot fi pariate maxim 20 de meciuri, cu conditia ca un eveniment deja selectat cu un pronostic , nu poate sa fie din nou adaugat pe bilet (cu alt pronostic).
 • Daca alegeti sa jucati in combinatie, nu exista un minim per combinatie. Pur si simplu miza totala aleasa se imparte la numarul combinatiilor.
 • La Stanleybet premiul maxim care se poate acorda zilnic unei persoane este de 1.500.000 lei.

Pe langa paririle sportive, Stanleybet mai permite si un alt tip de pariuri: pariurile pe numerele extrase la loteriile internationale. Aveti aici un ghid care detaliaza mai amplu despre acest mod de pariere: Ghid Stanleybet.

Pentru a vedea lista agentiilor din fiecare oras, dati click aici: lista Agentii Stanleybet.


Adauga adresa de e-mail, pentru a primi ponturile noastre in fiecare zi:

Te poti abona si prin RSS. Deasemenea, ne poti urmari si pe Twitter la @Pariuri_org

Comentarii la Stanleybet

Sunt interzise comentariile lasate cu nume de cuvinte cheie (ex. Haine online, Boilere, Geamuri Termopan sau alte minuni)! Cititi regulile de postare comentarii pe site-ul nostru.

7 Comentarii - “Stanleybet”

 1. Casele de pariuri recruteaza on April 22nd, 2010 4:14 pm

  [...] Stanleybet se gandesc si ei sa recruteze aproximativ 200 de persoane, dupa ce deja a mai facut 200 de angajari in primele luni ai anului acesta. Deasemenea, Stanleybet doreste sa mai deschida in acest an 60 de noi agentii de pariuri. [...]

 2. Casele de pariuri s-au redeschis on June 10th, 2010 4:49 pm

  [...] vorba de casele de pariuri offline (Stanleybet, Astra Sport Bets, etc.) care au pus astazi capat protestului pe care il incepusera acum cateva [...]

 3. Traian Stecoza on July 22nd, 2010 10:49 am

  Buna, am inteles ca Stanleybet vrea sa deschida noi agentii.
  Eu am un spatiu de 60 mp nomai bun de asaceva. Parter bloc acces strada,utilitati complete.termopan, deschidere 8ml ,zona rezidential-comercia

  telefon contact 0722745552 orice ora

  Space availeble suitable, for betagenci call now telephone above

 4. Dinu Patriciu are aproape 100 agentii de pariuri on September 24th, 2010 12:39 pm

  [...] Bet Cafe Arena detine aproximativ o treime din numarul principalelor case de pariuri offline (Stanleybet, Publicbet sau Casa pariurilor detin in jur la 250-300 agentii [...]

 5. adisaan on October 7th, 2010 7:19 pm

  Se poate paria si online la Stanleybet ca nu vazusi niciunde?

 6. Marian on March 10th, 2011 11:14 pm

  Imi place mult Stanleybet, ma duc des la aceasta casa de pariuri! :D

 7. 500000 Lei castigati cu 10 lei pariati on January 31st, 2012 1:44 pm

  [...] January 31, 2012 de Cristi   Tweet (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); Saptamana ce tocmai s-a incheiat a fost una foarte norocoasa pentru un pasionat al jocurilor de noroc din Bucuresti, care a castigat MEGA JACKPOT-ul pus la bataie de agentia de pariuri StanleyBet. [...]
Sau introdu e-mailul tau mai jos, in cazul in care nu ai comentat inca. Vei primi notificare cand cineva comenteaza.