Poker

Casele de pariuri recruteaza

April 22, 2010 de  

Intr-o perioada de criza in care multa lume isi cauta un loc de munca, se pare ca domeniul pariurilor sportive prospera. Agentiile de pariuri offline din tara au anuntat ca vor recruta pana la finalul anului 2010 inca aproximativ 1000 de oameni.

Dintre toate agentiile, Public Bet anunta cea mai mare intentie de recrutare. Ei isi propun sa isi mareasca numarul angajatilor cu inca 300, in timp ce numarul agentiilor va creste pana la 350 (in prezent PublicBet are 250 de agentii). Jumatate din cele 100 de noi agentii care sunt in plan sa se deschida vor fi amplasate in Bucuresti.

Superbet va deschide inca 30 de agentii pe langa cele 70 pe care le detine momentan. Numarul angajatilor lor va creste si el cu 100-150. Tot Superbet au deschis cea mai mare agentie de pariuri din Romania (Bucuresti, soseaua Titulescu).

Hypobet, agentie de pariuri hipice vrea sa recruteze si ea in acest an cel putin 220 de noi angajati si sa se extinda cu 75 noi agentii (de 3 ori mai mult de cat numarul celor din prezent).

Stanleybet se gandesc si ei sa recruteze aproximativ 200 de persoane, dupa ce deja a mai facut 200 de angajari in primele luni ai anului acesta. Deasemenea, Stanleybet doreste sa mai deschida in acest an 60 de noi agentii de pariuri.

Se dovedeste asadar ca pariurile sportive sunt un domeniu in plina expansiune in Romania.

Mai trebuie spus ca pentru un post de operator se plateste intre 1000 si 1600 Ron in functie de regiunea in care va fi amplasata agentia.

Mai multe amanunte cititi pe Realitatea.net


Adauga adresa de e-mail, pentru a primi ponturile noastre in fiecare zi:

Te poti abona si prin RSS. Deasemenea, ne poti urmari si pe Twitter la @Pariuri_org

Comentarii la Casele de pariuri recruteaza

Sunt interzise comentariile lasate cu nume de cuvinte cheie (ex. Haine online, Boilere, Geamuri Termopan sau alte minuni)! Cititi regulile de postare comentarii pe site-ul nostru.

Un Comentariu - “Casele de pariuri recruteaza”

  1. babarti iuliana on February 27th, 2012 8:58 pm

    doamna 44 ani,s erioasa cu vechime in munca de 24 ani, prezenta placuta, rezistenta la stres, cunostinte de calculator si pariuri sportive,abilitate comunicare doresc sa lucrez ca operator casa de pariuri sportive . din pacate datorita varstei nu am sanse sa ma angajez. de ce nu ni se ofera si persoanelor trecute de 40 ani posibilitatea sa demonstram ca suntem persoane capabile sa lucram cu seriozitate si corectitudine. acorda tine va rog o sansa!
    tel. 0784435194
Sau introdu e-mailul tau mai jos, in cazul in care nu ai comentat inca. Vei primi notificare cand cineva comenteaza.