Poker

Casa pariurilor

March 30, 2010 de  

Chiar daca activitatea de pe site-ul pariuri.org este dedicata aproape in intregime pariurilor sportive online, nu ignoram in totalitate nici casele de pariuri sportive off-line, cunoscute si ca si casele de pariuri de cartier.

In trecut am scris un articol care s-a bucurat de un real succes, despre casa de pariuri Astra Sport Bets, care s-a rebranduit sub un nou nume: Casa pariurilor.

Chiar daca este o casa de pariuri care isi desfasoara activitatea in offline, tot au si un site in online. Il puteti gasi la adresa: www.casapariurilor.ro .

Noi lucruri nu prea sunt de spus, pentru ca in afara de nume baietii au pastrat celelalte lucruri, pe care le puteti citi in articolul linkat mai sus.

Mutarea a venit pe fondul unui scandal in care Astra Sport Bets s-a inchis pentru o scurta perioada din cauza unor probleme la plata biletelor. La scurt timp insa au reaparut cu un nou nume asa cum spuneam (Casa pariurilor), detinuti de o noua firma denumita SC Great Game SRL.

Un alt lucru care s-a schimbat este pagina la care gasiti rezultate live pe teletextul antenei 1. In loc de 250, rezultatele s-au mutat la 270 (270-274).

Inainte de a juca la o casa de pariuri offline nu uitati avantajele pe care le poate aduce parierea la o casa de pariuri din online. Nu mai vorbim de comoditatea de a paria de acasa in pijama, dar amintim numeroasele bonusuri si lipsa unor taxe. Deasemenea, casele de pariuri online au costuri de intretinere mult mai mici, ceea ce faciliteaza oferirea din partea lor a unor cote mult mai atractive.

Un argument cu care v-as putea convinge ar fi casa de pariuri VictorChandler.com care are o oferta aproape incredibila. Daca pierzi un bilet multiplu pe un singur meci, primesti inapoi suma pariata sub forma unui freebet pe care il mai poti paria inca o data. Acuma spune sincer, de cate ori ai pierdut un bilet din cauza unui singur meci? (pe langa oferta asta, mai primesti si un bonus de 150 Ron la inscriere). Daca te-am convins, inscrie-te aici: Inscriere Victor Chandler


Adauga adresa de e-mail, pentru a primi ponturile noastre in fiecare zi:

Te poti abona si prin RSS. Deasemenea, ne poti urmari si pe Twitter la @Pariuri_org

Comentarii la Casa pariurilor

Sunt interzise comentariile lasate cu nume de cuvinte cheie (ex. Haine online, Boilere, Geamuri Termopan sau alte minuni)! Cititi regulile de postare comentarii pe site-ul nostru.

2 Comentarii - “Casa pariurilor”

  1. Pariuri.org - Intrebari si raspunsuri 5 on August 26th, 2010 10:47 pm

    [...] Raspuns: Depinde de context, dar in mod normal cred ca te referi la situatia in care cei de la Casa pariurilor solicita ca un anumit pariu sa fie jucat impreuna cu alte 2 (+2) [...]

  2. Dinu Patriciu are aproape 100 agentii de pariuri on September 24th, 2010 12:40 pm

    [...] aproximativ o treime din numarul principalelor case de pariuri offline (Stanleybet, Publicbet sau Casa pariurilor detin in jur la 250-300 agentii [...]
Sau introdu e-mailul tau mai jos, in cazul in care nu ai comentat inca. Vei primi notificare cand cineva comenteaza.