Poker

Bwin


Link oficial : www.bwin.com

Bwin.com este una din agentiile de pariuri de top din Europa, care a luat nastere in anul 1999 si beneficiaza de o popularitate destul de ridicata in randul pariorilor. Bwin are o interfata extrem de atractiva care va permite sa navigati pe site cu o foarte mare usurinta si sa efectuati pariuri la fel de usor. Cei de de la Bwin ofera deasemenea un mic tutorial despre modul in care se pot efectua pariuri pe website-ul lor. Deasemenea, ca membru Bwin puteti beneficia de un sistem de pariuri live foarte bine pus la punct, totul mergand foarte repede.

Deschiderea unui cont este un pas foarte simplu si usor de realizat.Ce este important de stiut, moneda aleasa in momentul deschiderii contului nu poate fi modificata ulterior. Pentru cei care nu cunosc limba engleza, pot alege ca si limba principala limba romana.

Bwin.com va pune la dispozitie o oferta foarte bogata de pariuri dintr-o gama foarte larga de sporturi cum ar fi fotbal, tenis, baschet, formula 1 si multe alte sporturi.Deasemenea puteti alege si alte tipuri de pariuri, cum ar fi sansa dubla, handicap asiatic, scor corect, etc.

Un capitol la care cei de la Bwin nu exceleaza este cel al cotelor, care nu sunt din cele mai mari dar nu sunt nici mici.

Puteti depune si retrage bani de la Bwin prin mai multe metode, cum ar fi : transfer bancar, Moneybookers, Western Union sau carduri de credit..Suma minima care poate fi depusa este de 30 de RON, iar suma maxima variaza in functie de metoda de depunere aleasa.

Ca si majoritatea agenstiilor de pariuri de top, si Bwin pune la dispozitia clientilor sai un casino si o sectiune de poker.