Poker

Astra Sport Bets – casa de pariuri sportive

February 16, 2009 de  

Astra Sport Bets – casa de pariuri sportive

Nu toata lumea are lumea are ocazia sa parieze online, asa ca noi aici la Pariuri.org incercam sa venim si in ajutorul acelei categorii dintre noi. Cea mai buna solutie in opinia Pariuri.org pentru a paria offline, sau “coltul strazii” este Astra Sport Bets care este casa cu cele mai multe agentii de pariuri din Romania.

Astra Sport Bets este detinuta de firma SC Astra Betting SRL cu sediul in Bucuresti, si detine in total sute de agentii in majoritatea oraselor tarii noastre. In majoritatea agentiilor beneficiati de o ambiatan placuta, avand parte de baruri si mai ales monitoarele gigant unde toti pariorii pot viziona live meciurile favorite.

Marele avantaj al unei case de pariuri sportive cum este Astra sport bets e acela ca totul merge mai usor, fara sa necesite cont la banca, depuneri, transferuri de bani, si alte lucruri care uneori pot intarzaia mai multe zile. Cu astra plasezi biletul cu pariurile, platesti, astepti finalul, dupa care incasezi banii pe loc, in cazul in care pariul este unul castigator.

Ca si toate celelalte case de pariuri din Romania, Astra Sport Bets percepe o taxa de 15% din valoarea mizei, care reprezinta comisionul si impozitul aplicat fiecarui bilet in parte. Deasemenea, conform legilor in vigoare ale statului roman, orice castig mai mare de 600 Ron se impoziteaza.

Tipuri de pariuri si modul de pariere

Astra Sport Bets ofera o gama foarte mare de evenimente sportive pe care sa pariati zilnic. Aveti posibilitatea sa alegeti intre un bilet de pariu simplu, bilet de pariuri multiplu sau un bilet de pariuri combinate (sau sisteme). Deasemenea Astra ne ofera si asa numitele pariuri speciale, unde se poate paria pe castigatoarea unui turneu, finalista, numarul de cartonase galbene dintr-un meci de fotbal, numarul de cornere, primul gol marcat, golgheteri, castigatorul unui Pole-position in Formula 1 si multe alte tipuri de pariuri pe aceasi idee.

Limita de varsta pentru a putea paria la Astra Sport Bets, la fel ca si la toate casele de pariuri din lume, pentru Romania, este de 18 ani. Sa nu aveti surprinderea dac a in momentul in care doriti sa efectuati un pariu vi se va cere uneori si buletinul de identitate.

La Astra se poate paria pe urmatoarele sporturi: fotbal, tenis, bachet, handbal, rugby, hochei, ciclism, golf, curse de foruma 1, de cai, de automobile sau chiar si curse de caini.

Modul de pariere este unul destul de simplu. Fiecare agentie de pariuri de la Astra face publica o lista de pariuri, de unde fiecare parior isi alege evenimentul dorit. Va notati pe un bilet codul evenimentului, impreuna cu pronosticul ales: 1, 2, X sau alte notatii conform tipului de pariu si pronosticului ales. Dupa ce ati ales toate evenimentele dorite, tot ce aveti de facut e sa mergeti la casa, sa platiti biletul si gata. Mai ramane doar sa castigati si sa incasati banii, tot la fel de repede.

La Astra Sport Bets puteti efectua si pariuri live. Pentru a afla mai multe despre pariurile live, urmati linkul urmator: ghid de pariuri live .

Bonus de 15% de la Astra

Orice bilet castigator de la Astra Sport Bets jucat in perioada 16-22 februarie 2009 la una din agentiile listate pe site-ul oficial al Astra, se premiaza cu inca 15% din suma castigata.

Deasemenea, prin regulamentul lor, cei de la Astra se obliga ca in cazul in care castigurile sunt mai putin de 40% din incasari, sa organizeze tombole si alte concursuri cu premii, pana se atinge suma minima de 40% .

Curse de caini

Cursele de caini iti dau ocazia sa pariezi la fieare 5 minute. Miza minima pe un bilet este 2 Ron, iar cea maxima 100 ron. Aceste curse de caine sunt noi introduse in agentiile Astra Sport Bets si din aceasta cauza, inca nu se poate paria in toate agentiile. Tipul de pariu e simplu, sunt 6 caini si se poate alege castigatorul, ocupatul locurilor 1-2, sau mai puteti alege 3 caini din care unul sa castige, caz in care miza se imparte la 3, si abia apoi se inmulteste cu cota pentru a stabili castigul. Asa cum ca spunea, are loc cate o “partida” la fiecare 5 minute, iar cursa este generata cu ajutorul unui soft aleator.

Pariuri prin sms

O noutate oferita de Astra este si facilitatea plasarii de pariuri cu ajutorul SMS-urilor. Costul unui SMS este normal, fara suprataxa, in functie de reteaua de telefonie mobila de care apartineti. Aceasta modalitate este oarecum in contradictie cu notiunea de casa de pariuri “offline”, datorita faptului ca pentru a putea beneficia de ea, ai nevoie sa iti deschizi un fel de cont, in care sa depui in avans o anumita suma de bani, minim 50 ron, si pe care sa o pariezi pe parcurs cu ajutorul telefonului mobil.


Adauga adresa de e-mail, pentru a primi ponturile noastre in fiecare zi:

Te poti abona si prin RSS. Deasemenea, ne poti urmari si pe Twitter la @Pariuri_org

Comentarii la Astra Sport Bets – casa de pariuri sportive

Sunt interzise comentariile lasate cu nume de cuvinte cheie (ex. Haine online, Boilere, Geamuri Termopan sau alte minuni)! Cititi regulile de postare comentarii pe site-ul nostru.

Comentariile sunt inchise pt acest articol.